Член на обезбедувањето на претседателот Ердоган ѝ се заканувал на една жена дека ќе ја силува

Член на обезбедувањето на претседателот Ердоган ѝ се заканувал на една жена дека ќе ја силува

Фатих Ментеш, полицаец од обезбедувањето на Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган , преку социјална мрежа ѝ се закани на една жена дека ќе ја силува нарекувајќи ја „дете на к..ва, неверничка, проститутка“. „Ако те фатам ќе те силувам“ почнува пораката на Ментеш кој...