Organizata për Mbikëqyrje të të Drejtave me qendër në Britani të Madhe: Turqia po përdorë torturën për të shtypur aktivitetet politike

Përpjekja për grusht shtet më 15 korrik të vitit 2016, e bëri të njohur Turqinë si një shtet ku torturat ende janë të shfaqura dhe ku trajtimi i keq nëpër burgjet e Turqisë është përdorur tani më një kohë të gjatë si një metodë për t’i shtypur aktivitetet...

Share This