Ekskluzive: 7 viktima nga pas grushtit të shtetit në Turqi janë raportuar si të rrëmbyer

Zhdukjet misterioze që përfshijnë grupet opozitare tani më të viktimizuara janë bërë një dukuri e zakonshme në Turqinë e pas përpjekjes për puç të 15 korrikut, ku deri tani janë raportuar 7 raste të dyshuara të rrëmbimit. Personat e rrëmbyer në historinë e jetës së...

I burgosuri i pas puçit kërcënohet me përdhunim dhe rrihet gati për vdekje

Në një nga letrat e dërguara nga dora e parë zbulohen torturat që ushtrohen në burgjet e Turqisë. Një i arrestuar në qytetin Antalja të Turqisë, raporton se është rrahur aq keq saqë ka rënë të fikët për një kohë të gjatë dhe se ishte kërcënuar edhe me përdhunim. Sipas...

Share This