Полицаец, кој користел обичен мобилен телефон, бил уапсен за користење на апликацијата ByLock

Полицаец, кој користел обичен мобилен телефон, бил уапсен за користење на апликацијата ByLock

Колумнистот на весникот Јени Асја, Казим Ѓулечјуз во својата колумна објави писмо на син на полициски офицер, кој е уапсен поради наводно користење на контраверзната телефонска апликација ByLock. Тој тврди дека користел обичен телефон, кој не ја поддржува оваа...