Градоначалник спречил брза помош за мајката на неговиот критичар

Градоначалник спречил брза помош за мајката на неговиот критичар

Ибрахим Узун, отворен критичар на турската општина Дариџа блиску крадот Коџаели, тврди дека неговата неподвижна мајка била одбиена од страна на брзата помош поради неговите критики упатени кон општинската администрација. Градоначалникот на Дариџа избран од редовите на...