Ердогановите шпиони-имами наидоа на остри критики и во Романија: извештај

Ердогановите шпиони-имами наидоа на остри критики и во Романија: извештај

Докажано е дека и во Романија турските имами ги шпионирале сите активности против турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган и детално ги известувале турските власти. „Аташето за верски работи при Турската амбасада во Букурешт, Осман Килич, на 27 семптември, минатата...