Една жена од Ердоган бара да се конфискува соседниот стан

Една жена од Ердоган бара да се конфискува соседниот стан

При посета на еден станбен комплекс во Истанбул, една жена го застана претскедателот Реџеп Тајип Ердоган и побара од него да ја искористи својата власт и да им ги одземе становите на неколку свои соседи кои веќе подолго врме се во притвор поради наводни врски со...